top of page
 • Hvad er Cirkulær Økonomi
  Cirkulær økonomi er hvor vi med økonomiske gevinster genbruger og genanvender alle vores resurser og dermed fremstiller og forbruger bæredygtigt. Bæredygtighed er når vi udnytter jordens resurser uden at skade vores egen og fremtidens generationer mulighed for at leve i balance og opnå velstand globalt.
 • Hvad er Deleøkonomi?
  Deleøkonomi er, når flere mennesker deles om de samme ressourcer. I USA kalder man det også "collective consumption", "collateral consumption" eller "peer to peer economy". Ideen er, at vi i stedet for selv at eje ressourcer blot har adgang til dem i et fællesskab. I bredest mulig forstand kan deleøkonomi defineres som, at forbrugere og virksomheder låner/udlåner/lejer/leaser/bytter sig adgang til produkter fremfor at købe adgang til det. "Du sparer penge og skåner miljøet mere ved at have adgang, frem for at eje"
 • Er Sharepeeps gratis at bruge?
  Ja! Sharepeeps tilbyder en række gratis fællesskaber baseret ud fra den region i landsdelen som du bor i (Så lige nu er der 5 gratis fællesskaber, en for hver region i Danmark)
 • Kan jeg som privatperson købe et lukket fællesskab?
  Ja! Du har som privatperson mulighed for at købe et lukket fællesskab til eks.vis din familie, logeklub, tøseklub mv. Hvis du vil vide mere eller købe et fællesskab, så kontakt os gerne. "Husk et lukket privat fællesskab oprettes med din egen personlige adgangskode"
 • Kan jeg bruge appen til min Tablet/iPad?
  Sharepeeps er tilgængeligt for både Android og IOS telefoner og tablets. Hvis ikke du har en nyere software installeret / opdateret, kan det give udfordringer, hvis du er i tvivl om din smartphone eller tablet virker, så kontakts os gerne.
 • Kan jeg bruge Sharrepeeps fra min PC?
  Ja og nej. Ja, hvis du er administrator for en virksomhedsbaseret løsning, så har du web- adgang til en lang række funktioner. Hvis du er "almindelig" bruger, så kan du kun bruge din smartphone.
bottom of page